4G външна PTZ камера със SIM карта с вграден соларен панел и вградени Li-ion батерии, 2MP, модел UBoX  (Номер: 240000288)

429.00лв.

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.
- +
Поръчай за 10 секунди
4G външна PTZ камера със SIM карта с вграден соларен панел и вградени Li-ion батерии, 2MP, модел UBoX

4G външна PTZ камера със SIM карта с вграден соларен панел и вградени Li-ion батерии, 2MP, модел UBoX  (Номер: 240000288)

4G камера с вграден соларен панел и литиево-йонни Li-ion батерии, няма нужда от електричество, кабели или адаптери.

С Li-ion батерии, която се зареждат от соларен панел, тази IP камера е изключително лесна за инсталации и употреба. Соларният панел може да бъде демонтиран от камерата и поставян на място с по-голям достъп на светлина.

Поставяте SIM карта и това е всичко, вече наблюдавате. Камерата е перфектна за места с липса на достъп до интернет и електричество, но има покритие на мобилен интернет от GSM оператор. Приложенията са много: входове и изходи на сгради, рибарници, ферми, строителни площадки, овощни градини и всички места, на които няма интернет и електричество, а желаете да бъдат наблюдавани.

Индуктивната светлина на камерата светва веднага, когато човек влезе в обсега и. Това става от 4 Led светлини по 0,75W всяка.

Камерата разполага с 2-ва мощни инфраред диоди, които осветяват нощно време до 40м. Всеки диод по 0,5W.

Камерата е снабдена със слот за карта памет TF до 128GB , на която записвате видеоинформацията. Една 32GB карта може да бъде използвана около 64 дена (около 9000 видеа по 30 секунди) всяко видео може да бъде качено на облак и няма нужда да се притеснявате, че може да бъде изгубено. След, като картата се напълни автоматично, стартира се презапис по хронологичен ред.

Камерата се управлява с приложение, с което можете да променяте голям набор от настройки. Приложението е свободно за изтегляне: Ubox.

Ето списък с основните настройки:

Аларма (с ниво на чувствителност)
Запис (продължителност и големина на видео файл)
Pan -Tilt функции (355° хоризонталена and 120° вертикална ротация)
Скорост на въртене 55°/с хоризонтална ,40°/с вертикална
Камерата записва и видео със звук
i-CAM + апликация.
Има вградени микрофон и поддържа двупосочно аудио

Чрез приложението, заснемате снимки или видео изображение с висока резолюция.

При гледане в реално време имате възможност чрез приложението да правите запис на това което виждате или да направите снимка, която се записва на телефона ви, а при задействане на сензора за движение се записват на TF картата. Приложението ви осигурява отдалечен достъп с, който можете да изтеглите файлове със записано видео.

Нивото на водоустойчивост е IP65. С елегантен дизайн и лесна инсталация, камерата е идеална да се използва, както за ловна камера така и за охрана.

Поддържа 6 батерии 18650.

4G външна PTZ камера със SIM карта с вграден соларен панел и вградени Li-ion батерии, 2MP, модел UBoX

Видео инструкции на: 4G външна PTZ камера със SIM карта с вграден соларен панел и вградени Li-ion батерии, 2MP, модел UBoX

Виж повече
- СИМ- Да -Резолюция- 2 Mpx -GSM връзка- Да -iOS и Android- Да -Антена- Да -Видео размер- 1920*1080 -Водоустойчив- IP65 -Материал на констукцията- метал -Монтаж- Собствена стойка -Поле на обхват- 2-ва инфраред диоди до 40m нощно виждане -СИМ- Да - SIM -Слот за TF карта- до 64GB -Фокусно разстояние- 3.6mm мм -Ъгъл на детекция- 120 -Обхват на подсветка- 40 метра -Видео със звук- Да -Internet- чрез 4G, -Работна температура- -10℃~+60℃ -Размери- 265mm×175mm(солар);150mmx90mmx80mm(камера) мм. -Микрофони- Да -Тегло- 2.8 кг.

Добави своя коментар

Гаранция за качество

Най-добрите марки на пазара.

Обади ни се

За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания:   0884 899 996

Сигурност

Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с личните ти данни.