Canavis Комплект, DVR с 4 камери, 1.0 MPX, HD, AHD  (Номер: 0)

220.00лв.

Цена с ДДС Гаранция 12 Месеца.
- +
Поръчай за 10 секунди
Canavis Комплект, DVR с 4 камери, 1.0 MPX, HD, AHD

Canavis Комплект, DVR с 4 камери, 1.0 MPX, HD, AHD  (Номер: 0)

● 【1080P HD DVR / 720P 1.0 мегапикселова IP66 водоустойчива куршумна камера】 Създайте рязко и отчетливо изображение ден или нощ с автоматичния филтър за изрязване на IR на камерата. Всяка охранителна камера се предлага с видео и захранващ кабел с дължина 59 фута. До 65 фута (20 м) нощно виждане. IP 66 камери Bullet, устойчиви на атмосферни влияния, могат да се използват на закрито и на открито. Камерата за сигурност 36 LED 720p ще ви осигури отлична яснота дори в периоди на тъмнина.
● 【5-1 4-канален DVR рекордер】 Този dvr за наблюдение на дома поддържа 5 вида камери, така че можете да добавите AHD, TVI, CVI, CVBS или IP камери със системата. Лесна настройка DVR: Оборудван с HD / VGA порт за видео изход; Системата за наблюдение на DVR поддържа максимално 4TB твърд диск.
● 【Лесен отдалечен достъп и бързо сканиране QR код】 Надзор за сигурност dvr поддържа смарт телефон, таблет и компютър за отдалечен достъп, навсякъде и по всяко време когато можете да видите камерата. Бързо сканирайте QR код и изтеглете безплатното приложение „XMEYE“ в смартфона си. Нещо повече, ще можете да управлявате няколко устройства и това позволява на 10 души поне да гледат видео на живо.
● 【Персонализирайте Разширено разпознаване на движение】 Можете да настроите разпознаване на движение чрез DVR системата, да изберете канали за запис. Интелигентните известия с изображение ще бъдат избутвани към вашия смарт телефон чрез iPhone / Android App чрез имейл сигнали. И няма да пропуснете нито един момент с отдалечено и локално възпроизвеждане.
● Ако имате нужда от помощ за инсталиране, моля, попитайте ни за преподаване на видео. Тази система от камери за сигурност на куршуми няма да се предлага с твърд диск.
Описание: Лесни за разгъване на камери Тъй като това е 8-канална DVR система за сигурност, можете да разширите и персонализирате бързо и лесно с допълнителни 4 камери максимум, за да направите цялостно решение за вашия дом и бизнес. Ден и нощ целодневен мониторинг Всяка камера за наблюдение притежава висококачествени инфрачервени светодиоди с 36 бр., Които могат да записват на разстояние до 65 фута в пълна тъмнина, за да осигурят защита ден или нощ. Диапазонът за предаване на разстояние може да достигне 1640 фута. Система за камери за сигурност на Bullet от CANAVIS Технологията за компресиране на видео H.264 спестява повече капацитет за съхранение на твърдия диск. 5-в 1 система за видеонаблюдение за наблюдение DVR е мутифункционален рекордер, поддържа AHD / TVI / CVI / Analog CVBS (камери) хибриден достъп. IP66 устойчив на атмосферни влияния IP66 камери, устойчиви на атмосферни влияния, могат да защитят къщата ви без дъжд или сняг, което ги прави идеални да издържат на екстремни атмосферни условия при употреба на открито, с поддържан температурен диапазон от -20 ℃ / -4 ℉ до 50 ℃ / 122 ℉. Няма включен твърд диск, използва се само за преглед на кадри в реално време. Забележка: Трябва да закупите и инсталирате твърд диск, ако трябва да записвате кадри и възпроизвеждане. Ето какво постигате, като избирате нашата система за сигурност за видеонаблюдение за тежкотоварни функции: • 4 x 720p камера за сигурност • 1 x DVR • 1 x дистанционно управление за DVR • 1 x мишка за DVR • 4 x 59 футов BNC видео и захранващ кабел • 1x 12V / 2A захранващ адаптер • 1x 1 до 4 сплитер на мощност

Добави своя коментар

Гаранция за качество

Най-добрите марки на пазара.

Обади ни се

За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания:   0884 899 996

Сигурност

Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с личните ти данни.